Beställningar


Har du en känsla du vill få ut på en tavla, eller hittar du inte den rätta färgnyansen i inredningsbutikerna? Kanske har alla fel mått? Har du sett en tavla som redan är såld och vill ha en liknande?
Då kan du beställa en tavla där vi tillsammans skapar den rätta känslan med färg och mått.
Varje beställning är unik, men processen är liknande. 
Vi börjar med att du förklarar vad du vill ha, eventuellt skickar ett färgprov. Sen sätter jag ihop en inspirationsboard och om känslan behöver förstärkas eller om det önskas klipper jag en inspirationsvideo. I samband med det skapar jag några minitavlor i den rätta färgsättningen i olika nyanser, allt för att du ska bli så nöjd som möjligt och få det du vill ha. Om du inte bor i närheten av Göteborg skickas dessa färgförslag till dig. I vissa fall kan det vara bra att skicka en bild där tavlan har tänkt hänga. När du har valt färgalternativet klistrar jag sedan in förslaget på väggen så du får en ungefärlig känsla av resultatet.
Dags att börja med tavlan! Här bestämmer du själv hur mycket du vill vara med i processen. Vanligtvis skickas en bild när den närmar sig klar, då får du se om du vill ha något mer/mindre av någon färg. Önskar du att jag skickar bilder under processen gör jag det med.
Slutligen, om du vill ha en film på när tavlan skapas är det även möjligt. 
Hör av dig om du har några funderingar eller önskar en offert!
Nedan ser ni en tidigare beställning och processen.
Alternativ 1:
Alternativ 2:
Resultat:
Detaljbilder: