Hur hittar du nånting att säga?


God fredag,

Jag har blivit med blogg!

Det är egentligen en tanke jag haft sedan länge (vi pratar LÄNGE) och nu är det äntligen dags.

Jag har haft flera bloggar sen innan när jag gick på gymnasiet, men då har det endast handlat om mitt liv och jag tror inte ni är intresserade om vart jag köpte mina kläder eller filmtips. Eller jo, okej. Filmtips kanske kommer i och med att det har lite med inspiration att göra. Vart jag köpte mina kläder kommer jag dock hålla för mig själv, lovar. Dessa bloggar har jag även gjort allt för att glömma eftersom några pinsamheter kan dyka upp där samtidigt som det är en liten dagbok, så jag vill helt enkelt inte radera det helt. Om jag satt lösenord på de bloggar som går? Yes, sir! Det har jag gjort så där kommer ni inte in, även hur mycket jag vet att ni vill det.

Det har ju dock tagit sån lång tid för mig att komma hit, att skaffa en blogg och det är helt enkelt för att jag inte vet vad jag kan skriva som är intressant? Hur hittar du nånting att säga? Jag tänker att jag ska dela med mig om tips och tricks med konst och skapande, inspiration och mina kreationstankar, så får du hänga här om du vill.

Just nu studerar jag även till Digital Designer, så det blir en del grafiskt och annat roligt också. 

Nu skapar vi ett nytt kapitel. 

Vi ses, vi hörs 

💛